Hi5 Apartmani 43 - Váci ulica
10 gostiju
2 spavaće sobe
6 kreveta
1 kupaonica
10 gostiju
2 spavaće sobe
6 kreveta
1 kupaonica
Koliko je odraslih.
Odrasli
1
Koliko je djece.
Djeca
Dob: 2 – 12
0
Koliko je beba.
Bebe
Mlađi od 2
0
Maksimalan broj gostiju je 10. U to se ne ubrajaju bebe.
Kreditna kartica neće se još teretiti
Budući da je ovaj opis automatski preveden pomoću Google prevoditelja, postoji mogućnost da se engleski izvornik razlikuje od prijevoda.

Hi5 Apartman 43 se nalazi u četvrti Distrikta 5 u Budimpešti. To je idealno mjesto za odmor u gradu.
Imate sve: relativno blizu centra i daleko od buke.

Prostor

"Ovaj udobni stan površine 80 m² predivno je smješten u srcu 5. okruga (najzanimljivija četvrt grada). Blizina je poznate ulice Váci, glavne trgovačke trgovačke ulice u Budimpešti, sa suvenirnicama i uzimanjem daha Sveti Stjepan Bazilika i Andrassy Avenue (mađarski "Champs Elysées") udaljeni su oko 5 minuta, a podzemna željeznica, Dunav i Lančani most i poznati trg Vörösmarty (gdje se održava božićno tržište) nalazi se iza ugla. Ovo je najbolje mjesto za koje biste mogli dobiti u Budimpešti.

Interakcija s gostima

Korisni i veseli domaćini koji žele pomoći sa svime.

Ostale napomene

Imamo uslugu prijevoza od i do zračne luke / željezničke stanice / autobusnog kolodvora.
Pogledajte cijene u nastavku.

Od zračne luke: maksimalno 27 EUR / automobil do 4 osobe
Do zračne luke: 24 EUR / automobil do maksimalno 4 osobe
Od vlaka / autobusnog kolodvora: maksimalno 19 EUR / automobil do 4 osobe
Od vlaka / autobusnog kolodvora: 16 EUR / automobil do maksimalno 4 osobe

U tom slučaju trebat će vam let / vlak / autobus broj i vrijeme dolaska u Budimpeštu. Naš će vozač biti na željenom vremenu unutar terminala s vašim imenom.

Imajte na umu da za ljubimca postoji dodatna naknada od 10 EUR koja ćete morati platiti po dolasku.


Sadržaji
Doručak
Internet

Cijene
Dodatni gosti $6 / noćenje nakon 6 gostiju
Naknada za čišćenje $25
Tjedni popust: 15%
Komunicirajte samo putem Airbnba
Kako biste zaštitili svoje plaćanje, nikad nemojte vršiti novčane transakcije ni komunicirati izvan Airbnbove stranice ili aplikacije.
Saznaj više

Raspored spavanja
Spavaća soba 1
2 bračna kreveta (1,4x2), 1 jednostruki krevet
Spavaća soba 2
1 bračni krevet (1,4x2), 1 jednostruki krevet
Zajedničke prostorije
1 sofa

Kućni red
Dolazak je nakon 14:00
Odlazak do 11:00

"Gosti bi trebali dati svoje točno vrijeme dolaska i upoznati se s domaćinom (ili njegovim delegatom) prilikom prijave. Nema recepcije!
Pozornost kod pušača: Pušenje unutar stana strogo zabranjeno. Koristite pločnik kako biste potražili dim. Hvala na razumijevanju!
Grijanje je pravilno postavljeno prije ulaska, a stan je vrlo dobro izoliran, stoga nemojte mijenjati senzor grijanja, to će vam biti dovoljno toplo!
Molimo zadržati razinu buke nakon 22:00.
U ulaznom hodniku se nalaze posude za otpatke u kući ako želite ukloniti višak smeća iz stana.
Dostupna je sljedeća usluga: sobna posluga s ograničenim radnim vremenom.


Otkazivanje rezervacija

Sigurnosna oprema
Kartica za hitne slučajeve

Dostupnost
Minimalni boravak: 1 noćenje

82 recenzije

Preciznost
Komunikacija
Čistoća
Lokacija
Dolazak
Vrijednost
Profil korisnika Abbie
Kolovoz 2017.
Lovely apartment situated in a good location. Only problem was damp on the wall behind the wall art and broken bed.
Profil korisnika George
George odgovara:
Thank you, we will look into the mentioned issue!
Kolovoz 2017.

Profil korisnika Miriam
Kolovoz 2017.
a great flat in the middle of town, a bit old but nice.
Profil korisnika George
George odgovara:
Thank you so much! :)
Kolovoz 2017.

Profil korisnika Fnu
Kolovoz 2017.
Perfect location, in the heart of old town. The apartment is huge too. Thanks.
Profil korisnika George
George odgovara:
Thank you for choosing us! :)
Kolovoz 2017.

Profil korisnika Kristina
Kolovoz 2017.
Die Lage ist TOP! Direkte Anbindungen zur Metro, direkt in der Fußgängerzone mit Restaurants und vielen Einkaufsmöglichkeiten. Einige Sehenswürdigkeiten in der Nähe. Die Kommunikation und Vermittlung war unkompliziert und gut. Leider gab es aber auch Punkte, die nicht so gut waren. Die Schlafzimmer sind zur Fußgängerzonenseite, daher ist es sehr laut. Es gibt keine Klimaanlage, daher ist es sehr warm in der Wohnung. Die Jalousien sind kaputt, daher ist keine Abdunkelung möglich. Teilweise funktionieren die Steckdosen nicht. Die Küche ist sehr spartanisch eingerichtet. Wir hatten eigentlich eine andere Wohnung gemietet, aber auf Grund von Bauarbeiten wurde uns diese angeboten. Nur hier waren auch Bauarbeiten, die extrem laut waren. Die andere Wohnung hatte 3 Schlafräume, was uns sehr wichtig war. Diese hatte nur zwei, aber mir wurde vorher angeboten, dass man drei Räume zum Schlafen vorbereiten kann. Dies wurde leider jedoch nicht umgesetzt. So mussten wir die Matratze umräumen.
Profil korisnika George
George odgovara:
Thank you for your feedback! We are constantly working on improving our services, and are very sorry you had some bad experiences! Sadly, construction work is not under my supervision, but I understand it was a problem for you. We tried our best with offering you the other apartment and are sorry it was not exactly as you imagined. We hope otherwise your trip was delightful and we can host you in the future again. :)
Kolovoz 2017.

Profil korisnika Vinicius
Kolovoz 2017.
Incredible big flat in the best location of Budapest.
Profil korisnika George
George odgovara:
Thank you for your feedback. Hope to see you again in Budapest.
Kolovoz 2017.

Profil korisnika Morgan
Kolovoz 2017.
Only a short walk from the reception area (where we were unfortunately left waiting for over half an hour despite calling ahead). The apartment itself looked very similar to the pictures, however many cupboards in the kitchen were falling off their hinges and there was limited kitchen utensils for a group of 9 people staying in the apartment. One of the beds had not been made up and had a stained mattress and mattress cover, and when we tried looking for linen to make up the bed we couldn't find any. The host said he would give us two sets of keys but never returned with the second set. Nice balcony, good wifi and very good location.
Profil korisnika George
George odgovara:
Thank you for your review :) Sorry you had some problems! But we are glad that alltogether you had a nice stay at us!
Kolovoz 2017.

Profil korisnika Georgina
Srpanj 2017.
The photos on the website didn't really look like the apartment. There was lots of mosquitos. Check in was a bit of a hassle . The cleaner was still there even though we arrived at 6pm
Profil korisnika George
George odgovara:
Thank you for your review and sorry for the inconveniences We are glad you had a nice stay at us!
Srpanj 2017.

Ovaj domaćin ima 4047 recenzije za druge smještaje.

Prikaži druge recenzije
Budimpešta, MađarskaČlan od Travanj 2012
Profil korisnika George

Hi, I'm George the manager of Hi5 Apartments. I would like to be your host and arrange a perfect holiday for you in Budapest with my professional Airbnb management team.

Jezici: English, Magyar
Stopa odgovora: 99%
Vrijeme odgovora: u roku od sat vremena

Susjedstvo

Slični oglasi