Prijeđi na sadržaj
swimming poolVilla Magdalena exterior
Soba u objektu (aparthotel)

self catering serene studios, for 8-10persons

Profil korisnika Magdalena
Magdalena

self catering serene studios, for 8-10persons

Soba u objektu (aparthotel)
10 gostiju2 spavaće sobe7 kreveta2 privatne kupaonice
10 gostiju
2 spavaće sobe
7 kreveta
2 privatne kupaonice
Bazen
Ovo je jedan od rijetkih smještaja na ovom području koji ima ovaj sadržaj.

villa Magdalena corfu self catering studios. our 2 cozy studios are located in the beautiful Ropa Valley in Agios Ioannis area . Each studio can accommodate from 4 to 5 persons , has equipped kitchen, private shower and toilette, fridge, veranda with valley or swimming pool views, air conditioning, access to shared pool, use of BBQ area, Free WIFI, Free Pick up on arrival from the airport or the port, Pool bar and snack bar & free parking.

MHTE: O8 29 K1 22 KO 23 O1 O1

Sadržaji

Kuhinja
Wi-Fi
Besplatan parking u sklopu smještaja
Bazen
Perilica
Klima-uređaj

Raspored spavanja

Spavaća soba 1
1 bračni krevet (1,4x2), 2 jednostruka kreveta, 1 krevet na kat
Spavaća soba 2
1 bračni krevet (1,4x2), 2 jednostruka kreveta, 1 krevet na kat

Kućni red

Vrijeme dolaska je od 13:00 do 02:00 (sljedeći dan).
Odlazak do 11:00

Dostupnost

4 recenzije

Preciznost
Komunikacija
Čistoća
Lokacija
Dolazak
Vrijednost
Profil korisnika Pasquale
Pasquale
kolovoz 2017.
Posto tranquillo
Profil korisnika Magdalena
Magdalena odgovara:
Caro Gruppo Pasquale, molto grazie di tutto, siete stati ottimi, tanti augui , un abracio forte a tutti , spero che ci rivediamo presto Grazie tanto magdalena , Spiros et Evie
kolovoz 2017.
Profil korisnika Albert
Albert
kolovoz 2016.
Our experience at Magdalena hotel was not great. Its more of a hostel/cheap hotel than an airbnb worthy place. Old, dirty, broken things, strange smells, thin walls... After informing them that we were not happy with our room, they tried to give us a better room (points for tryin…
Profil korisnika Magdalena
Magdalena odgovara:
Dear Albert, Thank you for staying with us. We are very sorry we could not give you the room you originally booked. Due to a flight cancellation, 2 rooms did not check out the day you were arriving and they had young children so we could not ask them to leave the rooms, that is why we gave you the room in the hostel instead the one you booked in the hotel, which you were not happy with. I am very very sorry but we did not have much other choice of rooms since it was high season and everywhere else we tried to accommodate you was booked. Again we would like to thank you and ask you to accept our apologies for the inconvenience. Have safe travels, kind regards , Magdalena
kolovoz 2016.
Profil korisnika Neil
Neil
kolovoz 2015.
I was just passing through Corfu so needed a place to crash. Comfy bed, nice people. Served its purpose nicely.
Profil korisnika Albertine
Albertine
kolovoz 2015.
Kiki was onze gastvrouw en samen met Glen en de dame vd schoonmaak runden ze Villa Magdalena. Kiki was ontzettende hartelijk, ze is open en heeft humor. We zijn maar 1 nacht gebleven maar we voelden ons heel erg welkom. Efcharisto poli!

Ovaj domaćin ima 74 recenzije za druge smještaje.

Prikaži druge recenzije

Domaćin – Magdalena

Krf, GrčkaČlan od Svibanj 2011.
Profil korisnika Magdalena
78 recenzija
Verificirano
Stopa odgovora: 70%
Vrijeme odgovora: unutar jednog dana
Komunicirajte samo putem AirbnbaKako biste zaštitili svoje plaćanje, nikad nemojte vršiti novčane transakcije ni komunicirati izvan Airbnbove stranice ili aplikacije.

Susjedstvo

Za interakciju s kalendarom i odabir datuma, pritisnite strelicu prema dolje. Pritisnite tipku upitnika za otvaranje ploče s prečacima i mijenjanje datuma.

Dolazak

Za interakciju s kalendarom i odabir datuma, pritisnite strelicu prema dolje. Pritisnite tipku upitnika za otvaranje ploče s prečacima i mijenjanje datuma.

Odlazak
Kreditna kartica neće se još teretiti

Slični smještaji