Master bedroom
Living room

Cijeli prostor

6 gostiju

3 spavaće sobe

4 kreveta
Koliko je odraslih.
Odrasli
1
Koliko je djece.
Djeca
Dob: 2 – 12
0
Koliko je beba.
Bebe
Mlađi od 2
0
Maksimalan broj gostiju je 6. U to se ne ubrajaju bebe.
Kreditna kartica neće se još teretiti

This property is 1 minute walk from the beach. Cartagena sea view 702 offers accommodations in Cartagena. The property is 2.1 miles from Palace of the Inquisition and free private parking is provided. A flat-screen TV is available. Other facilities at Cartagena sea view 702 include an outdoor pool. You can play pool at the property, and the area is popular for skiing. Cartagena's Gold Museum is 2.1 miles from Cartagena sea view 702, and Bolivar Park is 2.1 miles from the property.


Prostor
Kupaonice: 2
Spavaće sobe: 3
Kreveti: 4
Dolazak: Bilo kada nakon 15:00
Odlazak: 12:00
Vrsta prostora: Cijeli prostor

Sadržaji

Cijene
Naknada za čišćenje $50
Sigurnosni polog $150
Tjedni popust: 10%
Vikend cijena $120 / noćenje
Komunicirajte samo putem Airbnba
Kako biste zaštitili svoje plaćanje, nikad nemojte vršiti novčane transakcije ni komunicirati izvan Airbnbove stranice ili aplikacije.
Saznaj više

Raspored spavanja
Spavaća soba 1
1 bračni krevet (1,6x2)
Spavaća soba 2
1 bračni krevet (1,6x2)
Spavaća soba 3
1 krevet na kat
Zajedničke prostorije
1 sofa

Kućni red

Please note guests must pay a 30% deposit in advance after the reservation is made to maintain you reservation active. The remaining 70% must be transferred via bank deposit 2 days prior to arrival.
Please inform Cartagena sea view 702 of your expected arrival time in advance. You can use the Special Requests box when booking, or contact the property directly using the contact details provided in your confirmation.
Payment before arrival by bank transfer is required. The property will contact you after you book to provide instructions.


Otkazivanje rezervacija

Umjereni

Otkažete li više od 5 dana prije početka rezervacije, dobit ćete potpuni povrat. Otkažete li 5 ili manje dana prije početka rezervacije, nećete dobiti povrat novca za prvo noćenje, ali za sva ostala noćenja dobit ćete povrat od 50 %.


Sigurnosna oprema
Detektor dima
Detektor ugljikovog monoksida
Aparat za gašenje požara

Dostupnost
Minimalni boravak petkom i subotom su 3 noćenja.

(Još) nema recenzija

Ovaj smještaj nema recenzija. Odsjednete li u njemu, ovdje će se prikazivati vaša recenzija.

Florida, Sjedinjene DržaveČlan od Siječanj 2017
Profil korisnika George
Jezici: English, Español, Français, Italiano, Português
Slični oglasi