Prijeđi na sadržaj
Cijeli loft

Brand New Studio in Great Location

Jose & Elias

Brand New Studio in Great Location

3 gosta
1 spavaća soba
2 kreveta
1 kupaonica
3 gosta
1 spavaća soba
2 kreveta
1 kupaonica
NAJVAŽNIJE ZNAČAJKE SMJEŠTAJA
Dobra organizacija prilikom dolaska93 % gostiju koji su nedavno ovdje odsjeli ocijenilo je postupak dolaska u ovoj smještaj ocjenom od 5 zvjezdica.
Samostalni dolazakUlazak u smještaj na jednostavan način uz pomoć vratara.

This brand new studio is fully furnished with a modern city style and a beautiful view. Strategically located two blocks away from both Cra 15 and Calle 109 featuring many top restaurants, bakeries, design boutiques and parks. 10 min walk to Parque 93 and Usaquen. Private garage, doorman. Be welcome!

Sadržaji

Besplatan parking u sklopu smještaja
Wi-Fi
Kuhinja
Glačalo
Sušilo za kosu
Perilica

Kućni red

Vrijeme dolaska je bilo kad nakon 15:00
Odlazak do 11:00
Samostalni dolazak (osoblje zaposleno u zgradi)

Dostupnost

24 recenzije

Preciznost
Komunikacija
Čistoća
Lokacija
Dolazak
Vrijednost
Profil korisnika Tareq
Tareq
Svibanj 2018.
I’d come back and stay here. Very satisfied.
Profil korisnika Evan
Evan
Listopad 2017.
It would be fine in the early summer or early fall but otherwise I wouldn’t stay here. There was no heater as advertised and the electric shower head didn’t heat up the water like I had hoped. Checking in was a breeze and the apartment was clean enough.
Profil korisnika Hugo
Hugo
Kolovoz 2017.
Jose is OK. This place is expensive
Profil korisnika Diego
Diego
Prosinac 2016.
The apt is in a great location, in a nice and safe residential area with parks near by. The apt is small but cozy and quite bright. Elias was really nice, attentive and accommodating.
Profil korisnika Daniel
Daniel
Srpanj 2016.
Awesome place! Great location and ideal to meet bogota comfortably
Profil korisnika Hetal
Hetal
Travanj 2018.
Summarize, no hot water after a 15 hour flight in freezing apt/bogota, no instructions on hot water heater (which was in kitchen), when found hot water heater not working (kept turning off and tripping electronically), no response from host, when replied was told maybe it will be…
Profil korisnika Jose & Elias
Jose & Elias odgovara:
This host is writing with anger and bad intentions. He left the apartment all of a sudden because he couldn't make the hot water work but when we checked it was working perfectly as it is working for the current guests who haven't complained about the issue. The Airbnb support team, decided not to refund anything to the guest because he left the apartment with no reason claiming that the shower didn't work while it was working perfectly. This is an issue Aribnb solved against the host. Thus, this comment is unacceptable.
Travanj 2018.
Profil korisnika Jhonny
Jhonny
Ožujak 2018.
Excelente estadía, el apartamento es muy limpio y está muy bien decorado, la ubicación inmejorable y muy buena atención por parte del anfitrión.

Domaćin – Jose & Elias

Bath, Velika BritanijaČlan od Svibanj 2015.
Profil korisnika Jose & Elias
109 recenzija
Verificirano
Jezici: English, Español, Français
Stopa odgovora: 100%
Vrijeme odgovora: u roku od sat vremena
Komunicirajte samo putem AirbnbaKako biste zaštitili svoje plaćanje, nikad nemojte vršiti novčane transakcije ni komunicirati izvan Airbnbove stranice ili aplikacije.

Susjedstvo

Za interakciju s kalendarom i odabir datuma, pritisnite strelicu prema dolje. Pritisnite tipku upitnika za otvaranje ploče s prečacima i mijenjanje datuma.

Dolazak

Za interakciju s kalendarom i odabir datuma, pritisnite strelicu prema dolje. Pritisnite tipku upitnika za otvaranje ploče s prečacima i mijenjanje datuma.

Odlazak
Kreditna kartica neće se još teretiti

Slični oglasi