Možete poslati poruku osobama s kojima ste se povezali na Airbnbu ili zatražiti da pošaljete poruku osobama s kojima ste ranije putovali.
Saznajte više o tome kako funkcioniraju povezivanja.
Osim toga, kad pregledavate neko od putovanja osobe s kojom ste povezani, možete joj s karte putovanja poslati poruku kako biste je pitali nešto više o tom putovanju. Poruka će sadržavati kontekst rezervacije.
Ako želite poslati poruku nekome s kim niste povezani, primjerice nekome s kim ste ranije putovali ili gostu kojeg ste upoznali na Airbnb doživljaju, vaša će se poruka poslati kao zahtjev. Oni mogu prihvatiti ili odbiti vaš zahtjev. Kad vaš zahtjev bude prihvaćen, otvorit će se razgovor u vašim porukama.
Ako niste podijelili svoj profil na stranici doživljaja, a želite poslati poruku nekome tko nije u vašoj grupi sudionika, od vas će se tražiti da podijelite svoj profil prije nego što pošaljete zahtjev za razmjenu poruka drugom gostu koji sudjeluje u tom doživljaju.
Ako želite prestati primati poruke od neke osobe s kojom ste povezani, možete je ukloniti ili blokirati. Ako uklonite vezu, prethodne poruke ostaju sačuvane, ali nećete moći primati nove izravne poruke. Blokiranjem se onemogućuje svaki kontakt, bez obzira na to jeste li povezani ili ne. Ako ste povezani s tom osobom ili vam je predložena kao osoba s kojom biste se mogli povezati, blokiranjem ćete je ukloniti sa svoje stranice s povezanim osobama i obratno.