Kad počnete unositi tekst u polje za pretraživanje, prikazat će vam se prijedlozi. Za pregledavanje se koristite strelicama na tipkovnici. Za odabir pritisnite „enter”. Ako ste odabrali izraz koji sadrži više riječi, algoritam za pretraživanje tražit će taj izraz. Ako je prijedlog poveznica, u pregledniku će se otvoriti ta stranica.
Upute • Gost

Prikazivanje vašeg profila drugim sudionicima Airbnb doživljaja

Ovaj je članak preveden automatski.

Doživljaji na Airbnbu se odnose na aktivnosti i ljude koje upoznajete. Kad rezervirate doživljaj, u podacima o rezervaciji možete vidjeti popis pozvanih gostiju i drugih osoba koje će sudjelovati. Također možete odabrati hoćete li im za svaki doživljaj pokazati svoj cijeli profil. Ova je opcija odvojena od postavki vidljivosti profila gosta koje se odnose na ostale članove na Airbnbu.

Na javnoj stranici oglasa za doživljaj možete vidjeti profilne fotografije i lokaciju povezanu s gostima koji su već rezervirali doživljaj. Ovi su gosti odlučili da žele da se njihov profil prikazuje.

Gdje se vaš profil dijeli za iskustva

Nakon što rezervirate doživljaj, ako odlučite podijeliti svoj profil, drugi sudionici izvan vaše rezervacije mogu vidjeti vaše podatke na ovim mjestima:

  • Tko ide : Nalazi se u detaljima vaše rezervacije i prikazuje vam ostale osobe koje prisustvuju istom doživljaju. Svatko može vidjeti vašu profilnu fotografiju i lokaciju na javnoj stranici s popisom doživljaja.
  • Nit grupnih poruka iskustva : Uključuje sve goste iskustva kako bi svi mogli razgovarati i koordinirati.
  • Stranica s vezama : Nakon iskustva, gosti koji su podijelili svoje profile pojavljuju se u odjeljku Ljudi iz vaših iskustava . Odatle možete vidjeti njihov puni profil ili poslati zahtjev za poruku kako biste ostali u kontaktu. Ti se gosti ne dodaju automatski kao veze.

Napomena : Vaša fotografija i podaci o rezervaciji uvijek se dijele s domaćinom vašeg doživljaja i svima u vašoj neposrednoj rezervaciji, bez obzira na vaše postavke dijeljenja.

Objavljivanje vašeg cijelog profila na stranici doživljaja

  • Ako odlučite podijeliti svoj profil: vaša profilna fotografija i vaš rodni grad prikazivat će se na javnom popisu sudionika na stranici doživljaja, a drugi će sudionici tijekom doživljaja moći vidjeti vaš cijeli profil u podacima o rezervaciji i u razgovorima. Nakon putovanja ostali sudionici pojavit će se na vašoj stranici „Povezanosti”.
  • Ako odlučite ne dijeliti svoj profil: vaš se cijeli profil neće prikazivati nijednom drugom sudioniku osim onima koji su uključeni u vašu rezervaciju. Ti drugi sudionici vidjet će samo ograničenu verziju vašeg profila koja se odnosi isključivo na doživljaje, a vi se nećete pojaviti na javnom popisu sudionika.

Osim toga, u svakom trenutku možete upravljati vidljivošću svog profila na Airbnbu izvan doživljaja.

Promijenite postavke profila za doživljaje

Postavke prikazivanja profila za određeni doživljaj možete u bilo kojem trenutku promijeniti i to prije, za vrijeme i nakon doživljaja.

Promjena postavki profila za doživljaje na računalu

  1. Kliknite rezervaciju doživljaja.
  2. U odjeljku Tko su gosti kliknite Postavke profila.
  3. Kliknite Želim da drugi vide moj profil ili Ne želim da drugi vide moj profil.
  4. Kliknite Spremi.

Idete na putovanje koje nije doživljaj? Saznajte što gosti mogu vidjeti na profilima drugih gostiju tijekom rezervacije i kako promijeniti vidljivost svog profila .

Je li vam ovaj članak pomogao?

Vezani sadržaji

Zatražite pomoć s rezervacijama, korisničkim računom i dr.
Prijava ili registracija