Ako netko od vaših suputnika ne može na putovanje, možete ga ukloniti iz svoje rezervacije u bilo kojem trenutku prije nego što rezervacija završi.
Želite li pozvati novog suputnika? Saznajte kako pozvati drugog gosta da vam se pridruži na putovanju.
Ako uklonite nekog gosta iz svoje rezervacije ili on ukloni sam sebe, više neće imati pristup podacima o putovanju, uključujući adresu smještaja i upute za ulazak u smještaj. Također će biti uklonjeni iz grupnog razgovora s domaćinom i više neće imati pristup porukama niti će ih moći slati.
Goste možete ukloniti iz rezervacije u bilo kojem trenutku prije nego što rezervacija završi, a to znači prije početka rezervacije ili dok je ona u tijeku.
Goste ne možete uklanjati iz prethodnih rezervacija niti oni mogu uklanjati sami sebe.
Broj gostiju može se mijenjati za rezervacije koje su u tijeku ili još nisu započele. Ako želite promijeniti broj gostiju, saznajte kako dodati ili ukloniti goste iz rezervacije smještaja.