Kad počnete unositi tekst u polje za pretraživanje, prikazat će vam se prijedlozi. Za pregledavanje se koristite strelicama na tipkovnici. Za odabir pritisnite „enter”. Ako ste odabrali izraz koji sadrži više riječi, algoritam za pretraživanje tražit će taj izraz. Ako je prijedlog poveznica, u pregledniku će se otvoriti ta stranica.
Upute

Isključite opciju povezivanja svojih korisničkih računa na društvenim mrežama s Airbnbom

Ovaj je članak preveden automatski.

U svakom trenutku možete isključiti opciju povezivanja svojih korisničkih računa na društvenim mrežama s korisničkim računom na Airbnbu. Imajte na umu da se nakon što razdvojite korisničke račune više nećete moći prijaviti na Airbnb koristeći se tim načinom.

Isključite opciju povezivanja svojih korisničkih računa na društvenim mrežama s Airbnbom

Kako isključiti opciju povezivanja svojih računa na društvenim mrežama na računalu

  1. Kliknite Izbornik > Postavke računa > Prijava i sigurnost.
  2. U odjeljku Računi na društvenim mrežama pored svakog računa kliknite Poništite povezivanje i slijedite upute.

Saznajte više o tome što možete učiniti ako imate poteškoća s prijavom na svoj korisnički račun na Airbnbu nakon što prekinete vezu s korisničkim računom na društvenim mrežama.

Je li vam ovaj članak pomogao?

Vezani sadržaji

Zatražite pomoć s rezervacijama, korisničkim računom i dr.
Prijava ili registracija